Hoera ik wordt opa! Maar een kinderwagen van € 1000,-?!

Ik heb een tijdje niks van mij laten horen maar ik heb feestelijk nieuws. Mijn dochter is zwanger, ik wordt dus opa! geweldig natuurlijk. Dit wordt mijn eerste kleinkind, om eerlijk te zijn vindt ik dat toch ook best wel een beetje spannend. Ik weet nog goed hoe mijn dochter was toen ze klein was. Om eerlijk te zijn, vond ik het pas leuk worden toen ze een jaar of 3 werd. Als baby huilde ze namelijk nogal veel. Ik hoop dus voor haar dat haar baby de genen van de vader heeft.

Nu wilden Angela en ik haar natuurlijk een beetje helpen en wat babyspullen cadeau geven. Wij hebben gevraagd wat ze nog niet hebben en ze vertelden ons dat ze aan het sparen zijn voor een kinderwagen. De iCandy Peach wilden zij graag hebben, dat zou de beste kinderwagen zijn. Dat vond ik een beetje raar klinken, zo’n ding kan toch niet zo veel kosten dat je er maanden voor moet sparen? Mijn vrouw en ik hebben natuurlijk geen kinderen meer in huis dus we houden iedere maand lekker wat over. Wij dachten; laten we eens de lieve ouders uithangen en we doen dat ding cadeau.kinderwagen

Wij met zijn tweeën naar de Babydump want daar hebben ze dat ding. Toen we bij de kinderwagens kwam er meteen een net iets te gladde verkoper naar ons toe. Hij wilde meteen alle functies van de kinderwagen laten zien maar dat interesseerde mij natuurlijk niet zoveel. Ik was meer geïnteresseerd in het kostenplaatje. Dat kreng kost ruim 1000 euro!!! Voor een kinderwagen!? Een kinderwagen is toch niet veel meer dan een beetje ijzer, doekjes en een paar wieltjes? Voor dat geldt heb je dus alleen nog maar een wagen waarin je de baby vooruit kunt duwen. Dan komt de hele kinderkamer en alle luiers er nog bij! De verkoper snapte gelukkig wel dat dit voor een cadeautje een beetje te veel was. We leggen nu gewoon geld in zoals ons is opgedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *